Naši pacienti sa často v ambulancii pýtajú, či vyliečenie ekzému je forma liečby pokus-omyl. Samozrejme, našou snahou je vyriešiť túto diagnózu hneď a pacientovi pomôcť bezodkladne a preto odporučíme takú liečbu, ktorú nám naša mnohoročná prax, ktorá vychádza z medzinárodne uznávaných medicínskych štandardov ukázala ako najúspešnejšia a najefektívnejšia pri riešení daného problému.
Ale ako život ukazuje, nie pre každého pacienta existuje univerzálna liečba a na každého z nás, v každej oblasti života, platí niečo iné. Preto aj osvedčená liečba nie je pre každého vyhovujúca. Následne musíme vyskúšať niečo iné, ďalšie.
Je to pokus omyl?
Podľa nás nie. Pre nás to znamená, že využijeme ďalšie dostupné lieky, metódy a možnosti na to, aby sme vám pomohli. Pre nás je rovnako jednoduchšie, ak sa problém vyrieši po nasadení prvej liečby. Ale ak to nezaberie, neznamená to omyl, ale znamená to, že je potrebné venovať vášmu problému viac času a to až dovtedy, kým vám nepomôžeme. A my to pre vás robíme radi. Ak vás trápia akékoľvek dermatovenerologické problémy, tak vám radi pomôžeme:
☎️ +421 905 500 150
 
  • Galéria